Zpět

TOP 5: Nejprodávanější matrace roku 2021 a proč jsou tak oblíbené

Zabrousili jsme do statistik a zjistili, které matrace máte nejvíc v oblibě. Potažmo které si po týdnech vybírání nakonec nastěhujete do ložnice. Víte, co mají všechny společného? Čtěte a uvidíte. Jestli svou favoritku ještě hledáte, třeba vám to pomůže s výběrem.

1. Matrace Super Fox

Na čele žebříčku se již nějaký ten rok drží matrace SUPER FOX a věříme, že její oblíbenost jen tak neochabne. A máme proč. Sami jsme jí za poslední 3 roky prodali přes 300 kusů a výrobce zapracoval na její vylepšené verzi – SUPER FOX. Čím to, že matrace Super Fox tak často nachází své místo ve vašich ložnicích?

  • Vyrábí se v několika různých výškách - od 18 cm určených pro mládež až po 28 cm s extra vysokou vrstvou paměťové pěny.
  • Vybíráte si z 2 profilací líné pěny – rovné Classic a masážní Wellness.
  • Uložíte ji na pevný laťkový i lamelový rošt.
  • Nikdy se na ní nevzbudíte s pocitem přeležení, za to ručí 7 anatomických zón, ramenní kolébky a její pružnost usnadňující otáčení.
  • A jestli nemáte rádi matrace s paměťovou pěnou a holdujete zvýšené pružnosti, je tady řešení v podobě Super Fox Blue.

Jednoduše řečeno, matrace Fox je univerzální :-) Co o ní říkají ti, co už na ní spí?

  • „Matraci jsem si koupil kvůli bolesti páteře a asi po týdnu začala bolest ustupovat.“
  • „Skvělá cena, kvalitní produkt, dlouhá záruka, matrace jsou velmi pohodlné, líná pěna.“
  • „Mám nemocnou páteř a velmi často jsem se budila, ovšem na těchto nových matracích se četnost buzení velmi snížila. Při spaní mě nebolí ani kyčle, jelikož se matrace pěkně přizpůsobí.“

2. Matrace Romantika Kašmír

Matrace Romantika Kašmír si přízeň získává nejen výbornou cenou a milým dárkem. Velkou roli hrají vaše pozitivní zkušenosti. No a samozřejmě také to, že se vyrábí ve 2 výškách – 20 a 24 cm, že jde o partnerskou matraci se stranami s rozdílnými tuhostmi, řadí se mezi tvrdší matrace a bez újmy unese až 150 kg (tužší strana) a její hedvábně jemný potah z kašmíru omezuje noční pocení.

Důkaz místo slibů?

  • „Jsem člověk o vyšší hmotnosti (130 kg) a matrace, kterou jsem vybral je pro mě příjemně tvrdá, naopak, manželka zvolila měkčí stranu a taky je spokojená.“
  • „Spokojenost po týdnu spaní mě přestávají bolet záda a lépe se mi vstává.“
  • „Vybírali jsme tvrdší matrace, které nám na spaní více vyhovují, a to se nám u tohoto výrobku povedlo. Zatím naprostá spokojenost.“

3. Matrace Best Double

Na krásné třetí místo se vyhoupla matrace z naší speciální edice – Best Double. Jedním z největších lákadel byla dozajista její cena. Kvalitních matrací do 3 000 Kč, aby člověk pohledal.

Je vyrobena z kvalitní odolné pěny zajišťující skvělé ortopedické vlastnosti, elasticitu a vzdušnost, pohodlně se na ní vyspí oba partneři, tvrdší stranu ocení zejména muži, měkčí pak ženy. Její potah je velmi příjemný na dotek a snadno pratelný v domácích podmínkách.

4. Matrace Best Aron

Ne všechny matrace z kolekce Best jsou levné, ale ty nejlevnější jsou zdá se nejoblíbenější. Vašim dalším favoritem byla matrace Best Aron. 18 cm vysoká, oboustranná matrace s robustní konstrukcí. Tvrdší i měkčí strana má vroubkovanou masážní profilaci a v noci pomáhá relaxovat svalstvo a prokrvovat pokožku.

5. Matrace Spirit Superior Triumph 

Pětici neoblíbenějších matrací uzavírá matrace Spirit Superior Triumph. Tak to je opravdu něco. Matrace s nejlepšími ortopedickými vlastnostmi a navíc si můžete zdarma vybrat výšku 25 až 30 cm. Matrace z XDURA pěny - to je výběr toho nejlepšího ze všech pěn, výborná termoregulace, je nezničitelná, pružná, skvěle prodyšná a to ocení nejvíce alergici.  Proto ji závidí všichni sousedi. Matrace je dražší, ale to oceníte, když si na ni lehnete. Pro vaše tělo to nejlepší.  Padne opravdu každému díky rozdílnosti stran. Řadí se mezi zdravotní matrace

Vaše zkušenosti s ní opět mluví za vše.

  • „Matrace je perfektní, byla mi doporučena (jen jsem váhala kvůli vyšší ceně). Nakonec jsem ráda, že ji mám.  Mám dlouholeté problémy se zády, a po dlouhé době konečně dobře spím.“
  • „Po týdnu spánku přešly bolesti zad, dobře se na nich spí a ráno se nám stává lépe.“

 

Když si to shrneme. Jednoznačně u vás vedou partnerské matrace. Není se co divit, muži i ženy mají často odlišné nároky na tvrdost lůžka a nechtějí mít mezi sebou na posteli výškový rozdíl. 

best do článku
best do článku