Zpět

Valentýnská výzdoba ložnice

Máte již valentýnské plány mimo domov a nevidíte důvod, proč byste měli věnovat zvláštní pozornost ložnici? Nezapomínejte, že právě v ložnici budete trávit poslední část valentýnského dne. Nepodceňujte její přípravu!

 

Romantická atmosféra

Nevšední a romantická atmosféra je základem každé valentýnské ložnice. Partner by jí měl vnímat jinak než obvykle. Nemusíte ložnici měnit od základu či přemisťovat nábytek.

Bohatě postačí, když například ozvláštníte postel novým povlečením a do prostoru rozmístíte několik svíček. Postel můžete také ozdobit okvětními lístky růže. Nebojte se použít i aroma svíčky či esenciální oleje do aromalampy. Lehké a příjemné vůně působí na lidské smysly jako afrodiziakum.

Pohodlí a čistota

Zásady hygieny je nutno dodržovat samozřejmě neustále. Den sv. Valentýna by neměl být výjimkou, ale přeci jen si dejte v tento den záležet o trochu více, i když máte úklidový den jindy.

Zbavte se prachu, vysajte a vytřete podlahu. Postel kompletně převlečte do čistého a voňavého.

Uklizená ložnice prokoukne a převlečená postel vás bude svádět k ulehnutí. Kromě valentýnských radovánek si vychutnáte pohodlí a klidné spaní.

Dáreček

Milovaného jistě potěšíte dárkem na závěr večera. Fantazii se meze nekladou. Můžete potěšit květinou, šperkem nebo osobnějším dárkem, třeba dopisem s vyznáním lásky. To už se dnes jen tak u někoho nevidí.

Můžete partnerovi vyjádřit lásku i pomoci netradičních a praktických dárků. Má váš protějšek zdravotní problémy a trpí bolestmi hlavy, krční páteře či zad? Pak darujte například anatomický polštář. Takovým či podobným dárkem ukážete, jak moc vám záleží na jeho zdravotním stavu a polštář navíc se v ložnici nikdy neztratí.

Přečtěte si také: