Zpět

Matrace pro studenta?

Teenageři v posteli tráví mnoho času. Ať už je to spánkem, sledováním seriálů a nebo se v posteli připravují do školy. Dívejte se u matrací na tuhost, prodyšnost i potah.

Dívejte se na tuhost, prodyšnost a potah

Teenageři v posteli tráví také mnoho času. Ať už je to spánkem, sledováním seriálů a nebo se v posteli připravují do školy.

  • Zhruba do 15-19 let se lidská páteř rychle vyvíjí, proto je nutné zabezpečit její odpočinek. Vhodnou oporu a maximální odpočinek jí při spánku poskytne spíše tužší matrace.
  • Máte-li pocit, že váš teenager už neroste, dopřejte mu anatomicky tvarovanou matraci s dobrými ortopedickými vlastnostmi.
  • Kvůli odvodu vlhkosti vyberte matraci z prodyšných materiálů a umístěte ji na rošt, který provzdušnění ještě víc podpoří.
  • Velmi důležitý je také potah matrace. V mnoha případech poskytuje kromě ochrany jádra matrace ještě další vynikající vlastnosti (odvádí statickou elektřinu, vyrovnává termoregulaci těla, izoluje...). Měl by být snímatelný a pratelný alespoň na 60°C (při této teplotě se zničí většina roztočů). P

studenská matrace

Super Fox

Ideální volbou je proto matrace pro studenta je Super Fox. Její Paměťová (visco) pěna je vyrobená za použití přírodních surovin: lepší elasticita a antialergické vlastnosti. Studená pěna Flexifoam® HR-XF napomáhá správné termoregulaci a zajišťuje extra odrazovou pružnost. To znamená snadnější otáčení při spánku.

Potah matrace je snímatelný, dělitelný a pratelný (60 °C). Speciální odvětrávací systém potahu skvěle spolupracuje s jádrem matrace. Zajišťuje spánek bez přehřívání a pocení či přílišného ochlazování. Pomáhá udržet lůžko suché a hygienicky čisté. Navíc, s funkcí odvodu statického náboje z těla.

Na jádro matrace nabízíme prodlouženou záruku 6 let.

Pokud si nebudete čímkoliv jisti, zavolejte nám na naši infolinku 734 780 402, rádi vám poradíme.