Zpět

Výhodné slevy stále pokračují

Začátek roku byl ideální příležitostí pro nákup nového oblečení, obuvi či nábytku. V obchodech se to jen hemžilo slevami, a my jsme měli mimořádnou možnost nakoupit zboží se slevou. V našem obchodě jsme také přichystali výhodné akční nabídky, a zatímco v jiných prodejnách na akci již téměř nenarazíte, u nás stále pokračují.

Matrace pro dva

Matrace v této nabídce jsou určeny především pro partnery, ale využít je mohou i děti, nastávající maminky nebo senioři. Jedná se o tzv. oboustranné matrace, což znamená, že se dá spát na obou stranách - každá je totiž jinak tvrdá. Jsou ideální do manželských postelí, kde se partneři neshodnou na stejné tuhosti matrace.

  • Bestsellerem v této kategorii je např. matrace Romantika. V akci 1+1 je k dostání za 9 990,- Kč, k tomu jako dárek obdržíte 2 kusy anatomického polštáře Lenošek. Pro její vyšší tuhost si ji zamilují především příznivci tvrdšího spaní. Je opatřena nesmírně jemným a měkkým potahem Cashmere s přídavkem kašmírového vlákna.

Matrace pro jednoho

Říkáte si, že kupovat dvě matrace najednou je pro vás zbytečné? Stačí si jen vybrat, která matrace vám bude vyhovovat.

  • Komfortní ležení a skvělé ortopedické vlastnosti nabízí oboustranná sendvičová matrace Best Double se 7 anatomickými zónami a masážní profilací na povrchu ložné plochy. Z původních 5 990,- Kč je zlevněna na 2 995,- Kč, čili skutečně 50 %.

Pokud si vaším výběrem nebudete jisti, neostýchejte se zavolat na naši telefonní linku 734 780 402, kde na vás čekají vyškolení a zkušení odborníci. Svěřte se jim se svými požadavky, a spolu určitě přijdete na konkrétní model, který by vám mohl vyhovovat.