Zpět

Tipy na matrace pro milovníky pohodlí a luxusu

Chtěli byste si koupit novou matraci, ale přáli byste si skutečně kvalitní a pohodlné poležení? Pro inspiraci vám přinášíme několik doporučení.

 

Tip pro ty, kteří si potřebují opravdu odpočinout

Pokud od vaší matrace očekáváte pohodlný spánek i relaxaci, vyberte si matraci Spirit Superior Visco. Když si na ni lehnete, budete mít dojem, že vás obejme. Po celém těle pak ucítíte lehkost a obrovskou úlevu po vyčerpávajícím dni. Mezi její největší přednosti totiž patří:

  • Možnost volby tuhosti stran pouhým otočením – můžete si vybrat mezi vyšší a střední tuhostí (vhodné pro partnery do manželských postelí).
  • Působí proti otlakům. Díky speciální profilaci s pohyblivými flexi kostkami nezpůsobuje dekubity ani při dlouhodobém pobytu na lůžku.
  • Luxusní pratelný potah s 3D ventilací a klimatizační vrstvou dutého vlákna napomáhá termoregulaci a potřebné hygieně.
  • Je vysoká neuvěřitelných 25-30 cm! Vyberte si takovou, která vám vyhovuje, a už se nikdy nebudete muset namáhat při ranním vstávání.
  • Je přizpůsobena nosnosti až 150 kg.

Využijte naší časově omezené nabídky a získejte tuto komfortní matraci za velmi výhodnou cenu v akci 1+1.

Tip pro milovníky vysoce komfortního spaní a ležení

Jestliže vás nabídka výše zmíněné matrace neoslovila, přinášíme vám ještě jeden tip. Jedná se o skutečně prvotřídní model luxusních matrací CuremCurem C4500. Bude se vám na ní spát nesmírně pohodlně a lehce. Oblíbíte si ji zejména kvůli tomu, že poskytuje:

  • Vysokou stabilitu páteře při spaní na boku i na zádech. Nebudete se tak často otáčet, vaše záda si konečně pořádně odpočinou. To vše díky kombinaci různých tuhostí viscoelastických pěn CuremfoamTM.
  • Vynikající ortopedické vlastnosti. Jednotlivé anatomické zóny vyrovnávají tlak vyvíjený lidským tělem. Při spánku se zregeneruje nejen vaše tělo, ale i mysl.
  • Vlhkost vznikající během spaní odvedou ventilační kanálky v jádru matrace.
  • Díky extrémní výšce 26 cm budete velmi snadno a lehce vstávat.

Za zmínku stojí i velmi jemný potah prošitý vrstvou jemné paměťové pěny. Pokud máte v ložnici rádi extravaganci, pořiďte si ho v černé barvě.

Luxusní matrace Curem C4000 se stane vaším nepostradatelným pomocníkem pro noční regeneraci a znovunabytí sil do nového dne. Každodenní spánek pro vás bude nevšedním relaxačním zážitkem.