Zpět

Přivítejte nový rok s nástěnkou snů!

Pojměte letos svá předsevzetí jinak, netradičně! Vytvořte si motivační nástěnku vizítzv. vision board, která vám pomůže na cestě za vytouženými životními cíli. Určitě je příjemnější variantou oproti přísným, mnohdy až drastickým předsevzetím, která většinou vyšumí už druhý týden v lednu. Jak na to? Čtěte dál!

 

Co je VISION BOARD?

Nástěnka vizí vás nepřetržitě motivujea připomíná vám vaše životní touhy a sny. Vytvořený vision board si pověste na viditelné místo, kterému věnujete každý den alespoň chvilkovou pozornost.

Tvorbu vision board můžete přidat třeba na seznam předvánočního úklidu. "Uklidíte" si tak i vašemyšlenky a budete možná překvapeni, čeho vlastně chcete v životě doopravdy dosáhnout. Třeba zjistíte, že cesta, kterou nyní směřujete, k plnění vašich snů nevede,prudce zabrzdíte a změníte směr.

Rozdělte podle témat!

  • Bohatství,blahobyt,hojnost a peníze

Zanechte skromnosti a nebojte se na nástěnku umístit vytouženou vilu, exotickou dovolenou nebo luxusní automobil. Nedávejte si hranice a přestaňte přesvědčovat sami sebe, že na takový komfort v životě nedosáhnete. Přesně takovým tvrzením si uzavíráte dveře ke svému vytouženému bohatství.

  • Partnerství a symbolika lásky

Hledáte partnera? Stojí ve vašem vztahu s partnerem nějaká překážka? Snažíte se o miminko? Vizualizujte si svou dokonalou představu a vyjádřete je všemožnými obrázky, které pro vás představují opravdovou lásku k druhé osobě.

  • Rodiče, předci a minulost

Čelíte strachům nebo si s sebou i nadále táhnete břemeno z dětství? Trpíte například těžkou klaustrofobií? Vytiskněte si například obrázek osoby uzavřené ve výtahu, která se spokojeně usmívá. Je to malinkatý krůček, který vám se strachem pomůže nebo s ním alespoň začne pracovat. Úzkostlivé děsy skvěle řeší a léčí třeba regresní terapie.

  • Životní energie

Co vás v životě naplňuje, dává vám potřebnou sílu a životní energii? Může to být cokoliv! Někoho nabíjí sport, jiný bytostně ožívá při poslechu hudby, další se oddává vášnivému tanci.

Kariéra, určení směru

Povýšení v dosavadním zaměstnání, změna práce či odstartování podnikání. Zamyslete se, zda jste s dosavadními pracovními podmínkami spokojeni a zda vás pracovní náplň uspokojuje. Jaké má aktuální nedostatky?Čelíte v ní nepřekonatelným překážkám? Je to, co děláte, opravdu to, co chcete dělat? Najděte si obrázky, které vyjadřují vaše ideální pracovní podmínky. Můžete si tak sepsat daleko zajímavější novoroční předsevzetí než obvykle.

  • Ochránci, andělé, draci a cestování

Nezapomeňte i na nadpozemské bytosti, které na vás dohlížejí a ochraňují vás. Je opět jen a jen na vás, zda věříte v Boha, anděly či Batmana. :-) Do této kategorie zařaďtei fotky destinací, které vás zajímají a kam byste se aspoň jednou v životě chtěli podívat. Tak šup šup, kam to bude?



Přečtěte si také: