Zpět

Nepropásněte slevy na matrace

Chtěli bychom, abyste si u nás vždy vybrali přesně to, co potřebujete pro váš zdravý spánek, a to za rozumné ceny přijatelné pokud možno pro všechny. Proto vám přinášíme zajímavé tipy na aktuální akce matrací a další slevy. Najdete zde širokou škálu známých matrací, které se během své existence staly bestsellerem, i úplně nové moderní modely. Prohlédněte si novou nabídku a inspirujte se při vašem nákupu.

Oblíbené matrace v akci

Představujeme vám novou akční nabídku matrací Tropico, Curem a Slumberland, které najdete za zvýhodněné ceny. 

  • I když jsou tyto matrace v akci, stále jsou velmi kvalitní, stabilní, detailně zpracované, prošly mnoha náročnými testy a kontrolami. Jako poděkování za nákup získáte ke každé matraci v akci anatomický polštář zcela zdarma.

Matrace pro dva

Vybíráte-li matrace do manželské postele, podívejte se na naši mimořádnou nabídku matrací 1+1. Jde o partnerské matrace (Fox, Romantika, Bingo, Flora, Frodo, Arabela…), u nichž si můžete zvolit požadovanou tuhost. Změníte ji pouhým otočením.

  • Zakoupením dvou kusů těchto partnerských matrací a položením vedle sebe získáte dvě rozdílné tuhosti při zachování stejné výšky. Už se nebudete muset dohadovat, kdo z vás udělá kompromis!