Zpět

Matrace se slevou až 50 %

Leden už je téměř za námi, a mnozí z nás, kteří si dali novoroční předsevzetí ve smyslu – zhubnu, budu pravidelně cvičit, nebudu jíst tučná a sladká jídla, přestanu kouřit, apod., teď mají nesnadné období. Obrat ke zdravému životnímu stylu je skutečně náročný. Ovšem nezapomeneme-li na zdravý spánek, jež je jeho nedílnou součástí, jde to lépe.

S našimi slevami ušetříte

Naše tělo potřebuje dostatek odpočinku a relaxace. Masáž, sauna nebo návštěva kina k tomu také patří, ale zdravý spánek nic nenahradí. Je důležitý pro regeneraci organismu, načerpání nových sil, energie a vitality. Jeho kvalitu zásadně ovlivňuje vybavení postele, tzn. rošt a matrace.

Jestliže vaše matrace není v dobrém stavu, zamyslete se nad nákupem nové.Právě teď je totiž ideální čas pro nákup nového vybavení postele. V obchodech se to jen hemží slevami vybízejícími k levnému nákupu, kterým se dá ušetřit hodně peněz. I my vám přinášíme výhodné nabídky kvalitních, a zároveň komfortních matrací od zkušeného českého výrobce Tropico.

 

Matrace se slevou až 50 %

 

  • Mezi našimi zákazníky je oblíbená např. matrace Riviera Plus vyrobená z elastické, vzdušné a odolné Flexifoam® pěny. Jedná se o oboustrannou partnerskou matraci s výškou 18 cm a dvěma tuhostmi stran. Bez obav ji můžete uložit na pevný laťkový rošt i pružné lamelové rošty (pevný i polohovací).

 

Výhodná nabídka pro partnery

Chcete-li potěšit i svého partnera, inspirujte se v sekci matrace 1+1. Zde najdete bohatou nabídku partnerských matrací (tzn. oboustranných matrací s dvěma tuhostmi stran), přičemž za cenu jedné získáte hned dvě stejné matrace, a jako dárek hned dva anatomické polštáře.