Zpět

Matrace pro hosty

Oslavy, večírky, rodinné sešlosti, návštěvy – několikrát do roka se naskytne příležitost nechat ve svém bytě či domě přenocovat příbuzné, přátele či známé. Proč ale kvůli tomu kupovat drahou a nepohodlnou rozkládací pohovku, když svým hostům můžete nabídnout příjemný odpočinek na kvalitní matraci?

Není sedačka praktičtější?

Nejen majitelé menších bytů řeší otázku, jak co nejefektivněji naložit s místem, které matrace pro hosty zabírá. Na první pohled by se mohlo zdát, že matrace zabere příliš mnoho místa a jako praktičtější řešení se logicky nabízí sedačka. V poslední době však došlo k rozmachu chytrých řešení v uspořádání interiéru – bytoví architekti dokáží z limitované plochy bytu vytěžit co nejvíc užitku a díky polohovacímu roštu udělat pohovku třeba i z postele pro hosty.

Matraci koupíte levněji než sedačku

Pořídit kvalitní matraci pro hosty opravdu není nic složitého ani finančně náročného, naopak! Velice levně pořídíte například matraci Maxi, která mimo jiné nabízí i sedmizónovou masážní profilaci ložné plochy či pětiletou záruku. Kdykoli si můžete vybrat z aktuální nabídky akčních matrací a příslušenství – novou matraci pro hosty, polohovací rošt, přikrývky i povlečení tak koupíte vždy levněji než kvalitní rozkládací gauč.

Hýčkejte svoje hosty

Pokud se u Vás návštěvy střídají častěji a máte pro ně vyhrazený i samostatný pokoj, na matraci rozhodně nešetřete – musí něco vydržet, mít dobré ortopedické vlastnosti a nabízet i dostatečný komfort spánku. Jako skvělá volba se už mnohokrát potvrdila například Calipo, která zvítězila v loňském testu matrací nejen díky skvělému poměru ceny a nabízených vlastností. Jen si pak dejte pozor, abyste nakonec v pokoji pro hosty neměli lepší matraci než ve vlastní ložnici.