Zpět

Matrace Praha

Nemusíte nikam zbytečně jezdit, čekat, než si Vás všimne prodavač, ani hodiny zkoušet jednu matraci vedle druhé. Ať už má být cílovou destinací Vaší nové matrace Praha, Hradec Králové nebo Bruntál, rádi Vám poradíme při jejím výběru – a můžeme to provést hned několika způsoby.

Známe odpovědi na Vaše nejčastější otázky

Abychom ušetřili čas a námahu našim klientům i sami sobě, přichystali jsme sekci Časté dotazy. V ní můžete nalézt odpovědi na otázky, které nám zákazníci kladou nejčastěji – je lepší studená nebo líná pěna? Je do manželské postele lepší společná matrace nebo dvě samostatné? A kdy je třeba pořídit rošt? Všechny rady a návody tak máte přichystané na jenom místě – jednoduše, srozumitelně a přehledně. Matrace BEST také nabízejí při objednávkách nad 4 000,- Kč dopravu zdarma a ze zákona máte 14denní lhůtu na vrácení zboží, takže novou matraci už si nemusíte jít vybírat ani zkoušet do specializovaného obchodu třeba v Praze nebo jiném větším městě.

Neváhejte nám napsat nebo zavolat

Máte specifický dotaz nebo se chcete blíže informovat o nějaké konkrétní matraci z naší nabídky, např. zda se vyrábí i v atypických rozměrech? Neváhejte nás kdykoli kontaktovat! Pokud upřednostňujete e-mailovou komunikaci, můžete svůj dotaz zaslat prostřednictvím kontaktního formuláře nebo na e-mailovou adresu matrace@matrace-best.cz – pište v kteroukoli denní dobu, odpovíme Vám co nejdříve. Preferujete-li raději probrat vše potřebné po telefonu, můžete denně od 9 do 17 hodin volat na naši infolinku na čísle 734 780 402. A pokud máte rádi interaktivní aplikace, existuje pro Vás ještě jedna možnost.

Vyzkoušejte poradnu dr. Sleepa

S výběrem nové matrace Vám pomůže i poradna dr. Sleepa – a to buď na jeho www stránkách, nebo ve formě mobilní aplikace pro iPhone a telefony se systémem Android . Stačí zadat požadované údaje (výška, váha…), zvolit požadované parametry matrace a aplikace Vám sama doporučí ty nejvhodnější matrace. Mobilní verze aplikace navíc dokáže pracovat offline, takže i když právě nejste připojeni k internetu, pořád můžete pohodlně vybírat novou matraci – ať už jste v Praze nebo na dovolené v zahraničí.