Zpět

Dopřejte tatínkovi ke Dni otců dokonalý odpočinek!

Maminka si přijde na své v květnu, ale co tatínek? Den otců stále ještě není zaběhnutým svátkem, a to je obrovská škoda! Milující tatínek by měl mít stejný nárok na oslavu svého rodičovského "titulu" jako maminka. Neregistrujete ani vy tento svátek? Je nejvyšší čas na nápravu! Tátův obličej rozzáří děkovná slůvka, společná chvilka či malá pozornost. Máme pro vás několik nápadů! Čtěte dál.

Každý to má jinak!

Poděkování nutně neznamená koupit a předat dárek. Za každou cenou nemusíte tátovi něco kupovat. Společně hezky strávená chvíle je tím nejcennějším dárkem. Když ještě navíc společný čas vyplníte tátovou oblíbenou činností, připravíte mu zaručeně ten nejkrásnější Den otců.

Popřemýšlejte, čemu se tatínek nejraději věnuje ve volné chvíli. Je vášnivým karbaníkem? Dejte si společně třeba partičku mariáše. Nevynechá v televizi jediný fotbalový zápas? Otevřete si spolu pivko a jako správní fanoušci si společně vychutnejte utkání. Je aktivním sportovcem? Zajděte si společně zaběhat, zahrát tenis nebo zaplavat. I chvíle, při kterých nepadne jediné slůvko, sbližují!

Nemůžete tento den trávit společně? Co takhle místo rychle odbytého telefonátu napsat pár děkovných slůvek na papír? V dopise se můžete pěkně vyřádit. Co pro vás v životě udělal a za co si jej vážíte? Které hezké vzpomínky z dětství jste si odnesli? Co na něm máte nejraději? Dá se toho sdělit opravdu spoustu. Takový dopis obměkčí i sebevětšího tátu tvrďáka. :-)

Skrytá dokonalost v polštáři!

Rozhodli jste se přeci jen darovat něco na památku? Potěšte tátu originálním a neotřelým dárkem. Téměř všichni pánové jsou odjakživa milovníci dlouhého a pohodlného spánku, ať už v posteli nebo na gauči u televize :). Kterou "ingredienci" bezpochyby najdete v receptu pro klidný spánek? Divte se nebo ne, polštář!

Výběrem správného a kvalitního polštáře zaručíte, že bude spát doslova jako s hlavou v oblacích. Nemáte zdání, na čem se mu spí nejlépe? Můžete se poradit s maminkou nebo nenápadně mezi řečí zjistit přímo od tatínka. Nemusíte se obávat, určitě ho spojitost s dárkem nenapadne.

Popřemýšlejte, zda jej trápí zdravotní problémy. Má ztuhlé krční svalstvo? Bolesti páteře? Otoky nohou? Výborným řešením pro pohodlný spánek, prevenci a zároveň řešení zdravotních neduhů, je sortiment anatomických polštářů. Vybírat můžete z různých materiálů i tvarů. Podhlavník, podkoleník či bederník? Určitě vyberete správně!


Přečtěte si také: